26 maart 2022 lopend buffet

Lopend buffet bij het Hof van de Koning c.a. 70 deelnemers hadden zich opgegeven voor deze activiteit. Helaas moest Alie door ziekenhuisopname van haar man Ate de Rooij verstek laten gaan. Tijdens het welkomstwoord wenste de voorzitter hen dan ook namens alle aanwezigen en het bestuur heel veel sterkte.

Dat het eten prima smaakte was duidelijk te zien aan de grote hoeveelheid die sommige mensen op hun bord schepten. Even leek het er dan ook op dat er voor de laatste tafels hierdoor niet genoeg zou zijn, gelukkig had de keuken daar rekening mee gehouden en werd er snel nog een keer aangevuld.

De verloting werd deze keer in twee gedeeltes houden, de eerste ronde na het buffet de tweede na het dessert. Dankzij Ate de Rooij waren er weer veel leuke prijzen te winnen, de hoofdprijs een fiets beschikbaar gesteld door de heer Mintjes, werd na de derde trekking gewonnen door Yvonne, een personeelslid van Het hof van de Koning. Helaas was ze zelf niet aanwezig daarom werd de prijs door een collega in ontvangst genomen.

Na afloop van de verloting keerde het grootste gedeelte van de deelnemers huiswaarts, een kleine groep bleef nog even nagenieten van het optreden van troubadour Rob Meijer. Rond half twaalf keerden ook laatsten huiswaarts, al met al was het een geslaagde avond.